Plaatjeszoeker.nl is de website waar je moet zijn als je wilt weten hoe je afbeeldingen en foto’s met anderen kunt delen. Hier is namelijk informatie te vinden over online communities die met het idee zijn opgezet om afbeeldingen en foto’s met elkaar te delen. Je kunt alles met de rest van de wereld delen en dat zorgt er voor dat je meer algemene kennis op kunt doen. Wissel eens wat foto’s uit met iemand van de andere kant van de wereld, zo kun je eens kijken hoe de feesten er daar aan toe zijn. Je doet nieuwe kennis op en zo weet je toch veel over andere culturen zonder dat je daar veel voor hoeft te doen.

Ook Picasa is één van de online communities waar je jezelf kunt aanmelden en kunt genieten van de mensen die er lid zijn. Samen kom je veel over anderen te weten en daar kun je zelf ook een rol inspelen. Kijk daarom nu naar je mogelijkheden en deel direct jouw foto’s.

Picasa is maar één van de vele voorbeelden van websites waar je foto’s kunt beheren en delen, hieronder is een kort filmpje te zien waarmee je een goede indruk krijgt van hoe zo’n platform nu eigenlijk werkt:

Leave a Reply