Ondertussen hebben we al diverse berichten geschreven over hoe jij je foto’s online kunt publiceren en tevens hebben we ook uitgelegd hoe je online fotoalbums kunt maken.

Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden met foto’s. U hoeft de zoekwoorden online foto maar in te typen en de zoekmachine Google geeft u ontzettend veel hits.

Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van online foto’s. Zo kunt u veel meer dan online een fotoalbum af laten drukken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw favoriete foto op een voorwerp af te laten drukken zoals bijvoorbeeld een mok of een tas. Maar u kunt ook uw eigen foto op een t- shirt laten bedrukken met een zelfbedachte tekst. In het verleden was het erg duur om speciale dingen met foto’s te doen. Tegenwoordig is het echter goed betaalbaar om een foto ergens op te laten drukken. Op de website van de Hema kunt u bijvoorbeeld diverse voorbeelden zien en is er tevens de mogelijkheid om deze tegen een betaalbare prijs te laten drukken.

Naast foto’s op voorwerpen kunt u er ook voor kiezen uw foto op canvas of op doek te laten drukken. Hierbij raden we u wel aan goed te kijken naar de kwaliteit van de foto. Vaak wordt een foto uitgerekt en vermindert de kwaliteit op een doek of canvas. Het printen van een foto op canvas en/of doek hoeft niet duur te zijn maar vaak hangt dat samen met de kwaliteit. Voordat u daadwerkelijk uw foto’s laat drukken is het verstandig om de kwaliteit even na te kijken.

Leave a Reply