Siobhán On oktober - 4 - 2013

Met digitale foto’s kun je werkelijk alle kanten op. Gebruik ze om de achtergrond van je computer wat persoonlijker te maken, bedruk er een T-shirt mee of maak er een puzzel van, de mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos. Hartstikke leuk natuurlijk, maar voor veel mensen is het fotoalbum nog steeds de meest ideale manier om foto’s in te bewaren. De tijd dat je die zelf in een album plakt is voorbij, want tegenwoordig kun je gemakkelijk online je eigen fotoalbum laten afdrukken. Jouw eigen foto’s in de hoogste kwaliteit op mooi papier, zoals je dat ook altijd bij de professionele fotoboeken in de winkel.

magini-fotoalbum-afdrukken

Welk fotoboek is het beste?

Dat is een lastige vraag, want het hangt er maar net af wat jouw persoonlijke smaak is. Gelukkig kun je op internet kiezen uit meer dan genoeg mogelijkheden. Een interessante optie die ik daar pas geleden bij ontdekte, is het zogenaamde Magini-fotoalbum. Dit is een type fotoalbum dat je bij Webprint kunt bestellen en wat er net even anders uitziet dan al die andere fotoboeken. In plaats van meerdere foto’s op één pagina te plaatsen, krijgt elke foto een volledige pagina toegewezen. Je kunt er tussen de twintig en honderd foto’s in kwijt en kunt kiezen uit verschillende formaten en papiersoorten.

fotoalbum-magini-poster

Ook handig met je smartphone

Nu we allemaal wel eens foto’s maken met apps als Instagram of Hipstamatic, is een integratie met je smartphone natuurlijk ook wel handig. Wanneer je een Magini-fotoalbum wilt bestellen kan dat ook nog eens gemakkelijk via de eigen app van Webprint. Deze kun je in de appstores van Android en Apple vinden onder de naam ‘Fotoalbum App’.  Zo wordt het maken van foto’s met je smartphone niet alleen iets om online te delen, maar hou je er ook nog eens een echt tastbare herinnering aan over.

Leave a Reply