Siobhán On december - 16 - 2011

Ben je op zoek naar de mooiste afbeeldingen? Of wil je graag uw afbeeldingen delen? Dit online platform is de manier om afbeeldingen en foto’s te bekijken of je zelf gemaakte foto’s te uploaden en te delen met de rest van de wereld. Deze website bied meer dan entertainment alleen, je stapt in een wereld vol met afbeeldingen.

Deze website bied meer dan afbeeldingen alleen, Flickr wil ervoor zorgen dat mensen hun foto’s beschikbaar kunnen maken voor iedereen die geïnteresseerd zijn in deze afbeeldingen. Tevens is Flickr een ideale manier om foto’s en video’s te rangschikken en te bewaren. Bent u nog niet bekend met deze website? Geen zorgen op de website kun je aangeven dat je graag een rondleiding wilt krijgen in de website. Zo zie je dat mensen comments onder foto’s achter kunnen laten. Zo zullen mensen je foto beoordelen en je misschien om advies vragen zoals welke camera je hebt gebruikt. Het is mogelijk om op deze comments te reageren door middel van notes, zo kun je indirect een gesprek voeren met diegene die geïnteresseerd is in jouw afbeeldingen. Daarnaast is er ook een optie op je foto’s te beoordelen met favorieten waardoor ze makkelijk te vinden zijn en waardoor mensen jouw foto’s ook kunnen bezichtigen. Door de mogelijkheid om tags aan je foto toe te voegen kun je ze meteen ook organiseren.

Flickr wordt ook gezien als een online community. Zo kun je namelijk bekenden zoeken door middel van hun naam of hun email adres. Tevens kun je contacten importeren via Yahoo! Mail, Gmail of Hotmail of zelf vrienden uit te nodigen. Kortom flickr is de website op het gebied van afbeeldingen en foto’s.

Leave a Reply